HVEM ER VI...

 

SJÆLSØ NORDIC – VI FINDER OG UDVÆLGER TIL NORDISKE HJEM OG ANDRE INDRETNINGSPROJEKTER 

Vi har omhyggelig udvalgt vores møbler og interiør, så de passer til vores nordiske smag. Vores produkter er originale, håndlavede eller udviklet og lavet af genbrugsmateriale. Vi samarbejder tæt med vores faste leverandører om renovering og istandsættelse af møbler og interiør. Derfor er vi ofte at finde på deres værksteder i gang med at udvikle eller finde nye ting.

 

AUTENTISK INTERIØR MED MASSER AF PERSONLIGHED

Sjælsø Nordic er unikt interiør og møbler, der rummer en autentisk historie. Vi elsker forskelle, skævheder og unøjagtigheder - det giver liv og sjæl til hjemmet. De små ufuldkommenheder fortæller en historie og gør vores hjem personlige.

 

RECYCLING OG UPCYCLING

Genbrug og social omtanke er et bærende element hos Sjælsø Nordic. Vi elsker at finde gamle ting, der kan få nyt liv - enten ved at blive renoveret, få ny finish, eller ved at bruge dem på en helt ny måde. Hvorfor ikke bruge det, der allerede findes?

 

 

METTE HOLST-ANDERSEN - EJER

Jeg hedder Mette og ejer Sjælsø Nordic ApS. Hvorfor dannede jeg Sjælsø Nordic? Selv om det lyder som en floskel handler det i høj grad for mig om at gøre en forskel - at tilbyde unikke genstande i form af gamle originale eller håndlavede møbler og interiør, eller produkter lavet af genbrugsmateriale til vore kunder og samtidigt gøre det på en ansvarlig måde netop ved at anvende genbrugsmateriale og arbejde tæt sammen med vore leverandører.

 

Inden vi etablerede Sjælsø Nordic arbejdede jeg i mere end 15 år i konsulentverden, hvor jeg ydede rådgivning indenfor forretningsudvikling i udviklingslande. Jeg har altid arbejdet med etablering af samarbejde med leverandører og markedsadgang på internationale markeder samt bæredygtig virksomhedsdrift.

 

 

EVA HOLST-ANDERSEN - EJER

Jeg hedder Eva og er medejer af Sjælsø Nordic. Jeg brænder for at skabe og har rig mulighed for det i Sjælsø Nordic med bl.a. at understøtte Sjælsøs fortsatte rejse med udvikling af nye spændende produkter og samarbejder.

 

Udover os er det lykkedes os at samle et fantastisk team omkring os af både interne og eksterne folk. Vi har bla. Anette, vores søde og kompetente sælger på Fyn og Jylland, dygtige Linn i Norge, kreative Lars, som hjælper os med kommunikation, kataloger og det at fortælle vores gode historier. Camllla Hey, vores dygtige fotograf, der altid får noget helt fantastisk frem i vores produkter. vores faste og dedikerede team hos TMC Lager og Logistik og alle de øvrige, som på daglig vis gør et stort arbejde for at servicere vores kunder i ind og ud-land.

 

Lær os bedre at kende gennem vores små film

 

 

 

Følg os på Instagram