-->

Interiør

MØBLER & INTERIØR TIL INDRETNING

Når vores udvalgte møbelprogram og inventar sættes i en restaurant, café, ny butik eller anden type virksomhed, skabes der ofte en stemningsfuld, rustik og unik stil.

Vi tilbyder et bredt sortiment af borde, stole og andet interiør, og vi udvikler også specielle møbler eller hele interiørløsninger i tæt samarbejde med dig. Interiørløsningerne skal bemærkes og samtidig kunne tilpasses en travl arbejdsdag, hvor funktionalitet er i højsædet.

Vores store udvalg er kendetegnet ved originale fund og recyclede møbler, udviklet i tæt samarbejde med vores dygtige indiske værksteder. Upcycling er en disciplin, vi også dyrker, og vi tager gerne vores kunders ideer med os, når vi går på "jagt".

Vi dyrker et særligt råt, autentisk udtryk med en lun nordisk stemning. Sæt dette i kontrast til stramme og rene arkitektoniske minimalistiske linjer, og du vil se vores stil skabe en stemningsfuld og afslappet følelse af at være velkommen.

Kig dig omkring i vores webshop eller besøg vores showroom. Her kan du opleve et stort udvalg af interiørprodukter og møbler, hvor vi sammen med dig kan skabe en autentisk stemning for dine gæster eller kunder.

Du kan kontakte os på info@sjaelsoenordic for mere information. Vi kan også sende dig et log-ind til shoppen, så du kan tage et kig, eller du kan oprette dig som B2B-kunde HER

Følg os på:

Tilmeld til nyhedsbrev

​Få nyhedsbreve med inspiration, produktnyheder og gode tilbud​​

Sjælsø Nordic ApS​

CVR:​ 38224794

Telefon: +45​40 20 00 43 / 26 48 42 12

E-mail: info@sjaelsoenordic.com​​