-->

To originaler​

Vi tror på genbrug. Hvorfor ikke bruge det, der allerede findes?

MØBLER OG ​INTERIØR MED SJÆL

Sjælsø er grundlagt af Eva og Mette - to originaler - som tror på genbrug. Vores mission er at finde og bevare smukke gamle ting og møbler og forvandle dem til rustikt interiør, der passer ind i den nordiske boligindretning.​ Vi stræber efter at bevare dem så originale som muligt. ​

Sjælsø Nordic har et omhyggeligt udvalgt sortiment af upcyclede, recyclede eller originale møbler og interiør målrettet den nordiske smag. Vi er hele tiden på jagt efter nye spændende produkter. Vi tror på genbrug!

Vi bruger meget tid på vores leverandørers værksteder og store genbrugspladser sammen med dygtige håndværker for at finde og udvikle de helt rigtige produkter.

For os er forskelligheder, skævheder og unøjagtigheder, det der giver liv og sjæl i hjemmet - historier der er med til at gøre vores hjem unikke.

gruppebillede

VORES VIDUNDERLIGE TEAM

Sjælsø er kun blevet til hvad det er ved hjælp af vores fantastiske medarbejdere. De er heldigvis lige så passioneret omkring unikke produkter og genbrug, som vi er. Anette er ansvarlig for salg på Fyn og Jylland, og Peter for salg til Sverige og Tyskland. 

Følg os på:

Tilmeld til nyhedsbrev

​Få nyhedsbreve med inspiration, produktnyheder og gode tilbud​​

Sjælsø Nordic ApS​

CVR:​ 38224794

Telefon: +45​40 20 00 43 / 26 48 42 12

E-mail: info@sjaelsoenordic.com​​